Flitsmeister Pro beschikbaar voor Android: 3 weken gratis

Flitsmeister heeft zojuist een update uitgebracht voor haar Android-applicatie. In de nieuwe versie van Flitsmeister worden met Flitsmeister Pro nog meer functies beschikbaar, de Pro-versie is vanaf nu ook beschikbaar voor Android-gebruikers.

Flitsmeister heeft haar Android-applicatie een update gegeven. In de vernieuwde versie van Flitsmeister is de interface van de instellingen wat aangepast, waardoor ze duidelijker ogen. In de nieuwe versie is verder de database van wegen en hectometerpaaltjes vernieuwd en zijn enkele bugs in de applicatie verholpen.

flitsmeister pro android

Het belangrijkste aan de update is de toevoeging van Flitsmeister Pro. Flitsmeister Pro bevat geen advertenties, in tegenstelling tot de kosteloze versie van Flitsmeister. In de Pro-versie kunnen verder statistieken bekeken worden van het rijgedrag en wordt de maximum snelheid van de weg getoond. Flitsmeister Pro werd een kleine maand geleden al beschikbaar voor Apple iOS.

In de nieuwe versie van Flitsmeister is verder de Sireneradar geintegreerd. De sireneradar werd eind maart aangekondigd, en waarschuwt automobilisten in bepaalde gebieden in Nederland, voor naderende hulpdiensten.

Middels een in-app aankoop in Flitsmeister kan Flitsmeister Pro aangeschaft worden. De kosten voor Flitsmeister Pro bedraagt €3,59 per jaar. Om te kijken of Flitsmeister Pro echt iets voor je is, biedt de ontwikkelaar de mogelijkheid om drie weken gratis de applicatie te proberen.

Met Flitsmeister kan in een oogopslag inzicht verkregen worden tot de actuele files, flitsers en andere verkeersinformatie.
De update van Flitsmeister is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel