Geblokkeerde WhatsApp+ ontwikkelaar begint Telegram+

De ontwikkelaar die verantwoordelijk was voor WhatsApp+ / WhatsApp Plus heeft een nieuwe applicatie uitgebracht. Het gaat om een uitgebreide variant op Telegram met de naam Telegram+.

 Telegram+

Een ruime maand geleden begon chat-app WhatsApp met het blokkeren van applicaties die door derden waren ontwikkeld. Gebruikers met een alternatieve app, anders dan WhatsApp, werden 24 uur geblokkeerd. Twee bekende voorbeelden van dit soort apps zijn WhatsApp MD en WhatsApp+. De ontwikkelaar van WhatsApp+ werd zelfs verbannen van Facebook en Instagram.

telegram+

De ontwikkelaar van WhatsApp+ is nu een nieuw project gestart. Onder de naam Telegram+ wil de ontwikkelaar meer mogelijkheden brengen naar de chat-app Telegram. Omdat Telegram open-source is, zal hier naar verwachting geen einde aan komen.

Telegram+ is een uitbreiding op de eigen app van Telegram. De applicatie geeft meer mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Zo kan je thema’s instellen met een eigen kleur. Van vrijwel elk element kan de kleur aangepast worden naar eigen wens.

telegram+ settings

Telegram+ is nieuw en zal daardoor in de toekomst meer functies krijgen. Het begin is in ieder geval veel belovend. Telegram+ kan gratis via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

Plus Messenger
Plus Messenger
Ontwikkelaar: rafalense
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel