Google Maps 9.11 met fullscreen-weergave en meer (+ APK)

Google Maps 9.11 is uitgerold. De nieuwste versie van de app brengt een aantal nieuwe functies naar de kaarten-app van Google. Google Maps kan onder andere nu weergegeven worden op volledig scherm, maar er is meer te melden over de nieuwste versie van Google Maps.

Google Maps 9.11

Er is een nieuwe versie uitgebracht van Google Maps. Google Maps 9.11 heeft nu de mogelijkheid om de kaarten in volledig scherm te bekijken. Door te tikken ergens op de kaart wordt de onderste balk en de bovenste balk verborgen.

Mocht je de zoekbalk weer terug willen hebben, is het een kwestie van nog een keer op de kaart tikken. Tijdens het navigeren zal Google Maps (uiteraard) niet in volledig scherm getoond worden. Hierdoor blijven de aanwijzingen voor de navigatie zichtbaar.

Google Maps 9.11

Bijschrift foto’s

Mocht je eerder foto’s hebben toegevoeg aan Google Maps, dan vind je in Google Maps 9.11 nog een nieuwe functie. In Google Maps 9.11 is de mogelijkheid toegevoegd om het bijschrift ofwel onderschrift te bewerken bij een foto. Dit is uiteraard alleen mogelijk bij je eigen geplaatste foto’s.

Google Maps 9.11

‘Mijn kaarten’ delen

Google Maps 9.11 maakt het mogelijk om eigen gemaakte kaarten te delen met anderen. De ‘share’ functie voor ‘My Maps’ is er bij gekomen. In september vorig jaar kwam Google met een eigen app ‘Mijn Kaarten‘. In maart dit jaar voegde Google in stilte ‘My Maps‘ toe aan Google Maps.

Google Maps 9.11

Google Maps 9.11 zal binnenkort uitgerold worden in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Google Maps 9.11 APK. Mocht je twijfelen of de APK overweg kan met je toestel, wacht dan totdat de update in de Play Store beschikbaar is.

Onlangs integreerde Google Maps al uitgebreide realtime openbaar vervoer informatie, gaat het waarschuwen als je voor een dichte deur komt te staan en kwam het met een nieuwe galerij in Google Maps.

Update: lees ook: Exclusief: Google Maps laat je nu locaties delen vanuit de browser

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel