Google Maps 9.44.3 brengt hotelvoorzieningen beter in beeld (+ APK)

Degenen die op zoek zijn naar een hotel kunnen vanaf nu nog beter Google Maps bij hun zoektocht gebruiken. In Google Maps 9.44.3 worden de voorzieningen van hotels nog beter in beeld gebracht.

Google Maps 9.44.3

Er is een update verschenen voor de kaartendienst Google Maps. De Android-app is aangekomen bij versie 9.44.3. Zo op het eerste gezicht bevat de nieuwe versie geen veranderingen of wijzigingen. Echter zijn er wel degelijk aanpassingen gedaan door het team van ontwikkelaars.

Wanneer een hotel bekeken wordt via Google Maps worden de foto’s voortaan nog beter gesorteerd. Bij iedere plaats kunnen foto’s toegevoegd worden, maar vanaf Google Maps 9.44.3 worden de foto’s van voorzieningen automatisch in een apart tabblad gezet. Denk bijvoorbeeld aan een fitness-ruimte, een zwembad of andere voorziening.

Google Maps 9.44.3 hotel

Eerder werden bij hotels in Google Maps al foto’s apart getoond van de hotelkamers. Bij restaurants en hotels vind je tevens het tabblad ‘van menu’ met foto’s van het eten bijvoorbeeld. Ook de foto’s van het hotel en 360-graden foto’s worden getoond indien deze beschikbaar zijn.

De nieuwe update betreft als eerst een beta-versie en zal in de komende tijd ook via de Play Store zelf uitgebracht worden. Mocht je niet willen wachten, dan kan je hier de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel