Google Maps update: foto-gedeelte hotelkamers en verbeteringen openingstijden

Google Maps heeft een nieuwe update uitgebracht voor Android. Vanaf nu is er een speciaal fotogedeelte te vinden voor hotelkamers. Daarnaast zijn er ook verbeteringen doorgevoerd voor afdelingen en in de openingstijden. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Google Maps: hotelkamer foto’s

Google Maps voor Android heeft een update ontvangen. De nieuwste versie van de kaartendienst bevat een aantal verbeteringen. Met een eerdere update kon je bij restaurants foto’s van het menu bekijken via een apart tabblad. Een vergelijkbare functie is nu doorgevoerd voor hotels. Bij het bekijken van alle foto’s zie je een overzicht met foto’s van de hotelkamers, apart in één tabblad.

Dit is handig, als je niet perse naar andere foto’s van de eetzaal en de buitenkant wilt kijken. Het betreft hier foto’s die door gebruikers en door de eigenaar van het hotel worden geüpload. Tevens lijkt Google Maps de foto’s ook uit andere bronnen te halen, zoals Booking.

Openingstijden

Een andere verbetering in de nieuwste update van Google Maps, vinden we bij de afdelingen. Vanaf nu is het mogelijk om voor de afdelingen en dergelijke, van bijvoorbeeld een ziekenhuis, de openingstijden in te geven. Deze kunnen hierdoor afwijken van de openingstijden van het ziekenhuis zelf.

We blijven even bij de openingstijden, want hier is ook een verbetering doorgevoerd. Je kunt nog steeds handmatig de tijden invoeren. Echter is er ook een functie beschikbaar, die het mogelijk maakt om een foto te maken van het bord met de openingstijden. Wanneer deze informatie duidelijk uit te lezen is, zal Maps deze invoeren. Hierna hoef je de herkende tekst alleen maar te controleren, en de wijzigingen te publiceren.

Update

De update voor Google Maps betreft versie 9.41.1 en wordt vanaf nu uitgerold via de Play Store. Het downloaden van de update kan via onderstaande button. De ontwikkelaars brachten onlangs Google Maps 9.41 uit, met verbeteringen in de lijstweergave en satellietmodus. Ook kan je sinds kort de tijdsbesteding vinden in de Google Maps app.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel