Google Maps begint met tonen maximum snelheid bij verschillende gebruikers

Google Maps is een erg handige navigatie-app. Jammer is echter dat de maximum snelheid niet getoond wordt in de app. Google lijkt nu echter deze functie toch in de app te verwerken. Bij verschillende gebruikers wordt de maximum toegestane snelheid in de applicatie weergegeven. Gaan we de functie binnenkort ook in Nederland en België zien?

Maximum snelheid in Google Maps

Waze, eveneens eigendom van Google, toont sinds maart de maximum snelheid. Nu lijkt ook Google een begin te maken met het tonen van de maximum toegestane snelheid in de kaartendienst. De functie is opgedoken in zowel de app als in Android Auto.

Google Maps maximum snelheid Android Auto

Al eerder doken er aanwijzingen op over het weergeven van de maximum snelheid in Google Maps. Echter lijkt de functie nog niet helemaal uitgewerkt te zijn. Zo lijkt het erop dat Maps niet laat zien hoe hard je op dat moment rijdt en is ook niet duidelijk of er een melding is te horen als de snelheid wordt overschreden.

Google Maps maximum snelheid

Bij verschillende gebruikers is de functie nu opgedoken. Echter lijkt het erop dat de functie alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is. Het is niet bekend of en wanneer we de functie in Nederland en België gaan zien.

Lees ook: Google Maps: 24 handige tips om alles uit de kaarten-app te halen

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel