Google Play Store geeft nog mooiere statistieken van reviews bij games

De Google Play Store krijgt steeds meer aanpassingen. Zo is het zoekvenster al herzien en is er een nieuwe lik verf gegeven aan de interface. Nu worden ook de beoordelingen van games op een andere manier weergegeven. En zien we duidelijkere statistieken die een uitgebreider beeld schetsen bij een spel.

Play Store: beoordelingen games

Google is bezig met het verspreiden van wederom een nieuwe versie van de Google Play Store. We zien de laatste tijd veel veranderingen in de Android-app van de Play Store. Zo kregen we de nieuwe interface voor hitlijsten, melden sommige gebruikers vernieuwde zoekresultaten en is de huisstijl aangepast.

Google Play Store feature ratings

Controls, gameplay en graphics

Nu is het de beurt aan het venster met de beoordelingen voor games. Ook dit scherm zal door Google op de schop genomen worden. In de screenshots is de andere interface te zien. Drie cirkels geven apart van elkaar de beoordeling over de controle, gameplay en de graphics. Bij het beoordelen van een game kan je ook voor de verschillende aspecten een verschillend aantal sterren geven.

Google Play Store game beoordeling

Uitrol

Het lijkt op dit moment te gaan om een uitrol voor een kleine groep gebruikers. Ook op de redactie zien we nog niet de nieuwe statistieken voor de beoordelingen van games. Wat ons betreft is dit zeker een handige toevoeging om zo goed de kwaliteitsverschillen in games te kunnen ontdekken.

Lees ook

Reageer op dit artikel