Google Street View app overstijgt 1 miljard downloads

Google heeft een groot aantal eigen applicaties in de Play Store staan. Een aantal daarvan hebben al vele downloads op hun naam staan. Aan dit lijstje kan nu ook de Google Street View app toegevoegd worden, die ook een mijlpaal heeft bereikt.

Google Street View app: 1 miljard downloads

Google Street View maakt het mogelijk om vanaf straatniveau een groot deel van de wereld te bekijken. Niet alleen in Nederland, maar vele dorpen, steden en gebieden over de hele wereld. De dienst maakt deel uit van Google Maps en is sinds een aantal jaar nauw geïntegreerd. De Street View app is een nuttige toevoeging die je nog meer uit de applicatie laten halen. In september 2015 werd de eigen applicatie uitgebracht. Je kunt de mooiste plekken over de hele wereld ontdekken en zelfs in 360 graden.

Natuurmonumenten Google Street View

Begin juni werd de tiende verjaardag gevierd met een interessante tijdlijn en nu is er een andere mijlpaal. De Google Street View app is inmiddels meer dan een miljard keer gedownload voor Android. Mocht je de app nog niet op je telefoon of tablet hebben staan, dan kun je deze gratis downloaden via onderstaande button.

Onlangs werd bijvoorbeeld de Nederlandse natuur in beeld gebracht en kun je de gave beelden bekijken van Miniatur Wunderland.

Google Street View
Google Street View
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel