Huawei P20 Lite krijgt januari-patch, Galaxy A70 februari-update

Samsung en Huawei hebben voor twee van haar toestellen een nieuwe update uitgerold. Het gaat om een beveiligingsupdate voor de Samsung Galaxy A70 en de Huawei P20 Lite.

Update voor A70 en P20 Lite

Er staat een nieuwe update klaar voor de Huawei P20 Lite, zo laat Gertjan aan ons weten. De smartphone wordt voorzien van beveiligingsupdate januari 2020. Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem Android. De changelog laat zien dat er verder geen wijzigingen doorgevoerd worden. Wel worden doorgaans ook prestatie- en optimalisatieverbeteringen doorgevoerd.

Huawei P20 Lite januari-patch

Daarnaast heeft Samsung voor de Galaxy A70 nog een update klaargezet. Dit is beveiligingsupdate februari 2020 welke vanaf nu voor de smartphone gedownload kan worden. Uit de changelog komt naar voren dat Samsung ook de stabiliteit van de camera heeft verbeterd, maar het wordt niet helemaal duidelijk welke verbeteringen dit zijn.

Voor de twee smartphones wordt de update vanaf nu uitgerold. Wanneer deze beschikbaar is, krijg je een notificatie hiervan op je device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel