‘Opvouwbare Samsung Galaxy X komt in Q3 2017, eerder dan Note 8’

Samsung komt volgens de nieuwste berichten in het derde kwartaal met een nieuwe telefoon op de markt. Het zou gaan om de Samsung Galaxy X die dan uitgebracht zal worden. Ook zou Samsung daarna pas met de Galaxy Note 8 komen.

Galaxy X in het derde kwartaal?

Van de week kwam de Koreaanse fabrikant met de aankondiging van de Samsung Galaxy S8 en S8+. Echter blijft Samsung niet stilzitten en komt het bedrijf ook dit jaar met verschillende andere toestellen. Eén daarvan is de Samsung Galaxy Note 8 maar ook de Galaxy X komt dit jaar uit.

De bron is een Chinese tipgever die de laatste tijd vrij veel juiste informatie naar buiten wist te brengen. Hierdoor kan het goed zijn dat de informatie die we nu hebben klopt.

Galaxy X Q3 Note8 Q4

Volgens de laatste informatie komt de Note 8 in het vierde kwartaal van dit jaar uit. Een kwartaal eerder, in Q3, zal Samsung de opvouwbare Galaxy X uitbrengen. Over de Galaxy X kwamen eerder al berichten binnen, waaronder over het patent voor het opvouwen. Deze was niet heel hoopvol. We houden de berichtgeving voor je in de gaten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel