Samsung Galaxy S7 (Edge): Android 8.0 Oreo update beschikbaar in Nederland

Bezitters van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge kunnen een nieuwe update voor hun toestel binnenhalen. De update naar Android 8.0 Oreo is samen met de nieuwe Samsung Experience skin.

Galaxy S7: Android 8.0 Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo is in Nederland beschikbaar voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De smartphone-reeks wordt niet alleen van de nieuwe functies uit Oreo voorzien, maar ook van Samsung Experience 9.0. Dit is de nieuwste versie van de skin van de fabrikant.

Samsung Galaxy S7 Android 8.0 Oreo

Samsung begon vorige maand al met het uitrollen van de update in verschillende landen. Die update werd echter weer gestaakt vanwege problemen, die zijn nu opgelost. Oreo is dus nu beschikbaar in Nederland. De update naar Oreo brengt verschillende verbeteringen. Denk aan de toepassing van notificatiekanalen, Picture-in-Picture modus en app-badges.

Zowel de Samsung Galaxy S7 als de S7 Edge verschenen op de markt met Android 6.0 Marshmallow. Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Je kunt bij Instellingen > Over het toestel > Software-update ook handmatig controleren of de update voor jouw device beschikbaar is.

Overigens is het goed te weten dat de update als eerst beschikbaar zal zijn voor de Galaxy S7 zelf. De Edge krijgt de update zeer spoedig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel