Roadmap: Samsung begint volgende maand uitrol Android 6.0 Marshmallow

Samsung zal volgende maand beginnen met het uitrollen van updates voor verschillende smartphones. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow. In een uitgelekt update-overzicht wordt ook meer duidelijk over wanneer we de update voor de verschillende Samsung smartphones kunnen verwachten. In december zal als eerste de Samsung Galaxy S6 Edge+ aan de beurt zijn.

Samsung: Android 6.0 Marshmallow

We schreven eerder al over dat Samsung verschillende apparaten zal gaan updaten naar Android 6.0 Marshmallow. Nu is er een overzicht uitgelekt met de data van wanneer we de update naar Marshmallow kunnen verwachten. Sony, Huawei, HTC, Motorola en in grote lijnen ook LG hebben hun update-plannen al bekend gemaakt, maar bij Samsung werd er nooit veel duidelijk.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Het schema laat zien dat de update naar Android 6.0 Marshmallow volgende maand zal beginnen. De Samsung Galaxy S6 Edge+ is het eerste toestel die de update zal krijgen, namelijk in december. Ook de Samsung Galaxy Note 5 krijgt volgende maand de update naar Android 6.0 Marshmallow. In januari krijgen de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge de nieuwste Android-versie. In februari 2016 kunnen bezitters van de Samsung Galaxy Note 4 en Samsung Galaxy Note Edge de update verwachten voor Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Android 6.0 marshmallow

In het overzicht is ook te zien dat de Samsung Galaxy S5 en de Galaxy Alpha de update krijgen, maar hiervoor wordt nog gewacht op de goedkeuring van de test. Echter is hier nog geen datum voor bekend. De roadmap laat ook zien dat er volgend jaar een Marshmallow-update uitgerold zal worden voor de Samsung Galaxy A3, A5, A6, A8, E7 en E5.

Wanneer er meer bekend is over de update naar Android 6.0 Marshmallow lees je dat uiteraard op DroidApp. We hebben in ons uitgebreide Android 6.0 update overzicht alle toestellen op een rij gezet die de update krijgen.

Lees ook

Reageer op dit artikel