Sony lekt specificaties van Sony Xperia XZ4: dit zijn de details

Sony komt naar verwachting tijdens het Mobile World Congress met de Sony Xperia XZ4. Het is de high-end smartphone van het bedrijf en zal de XZ3 opvolgen. We zagen al wat renders, maar nu heeft het bedrijf zelf de specificaties per ongeluk online gezet.

Dit zijn de Xperia XZ4 specs

Sony komt op 25 februari met een persconferentie tijdens het Mobile World Congress. De smartphonefabrikant zal hier naar verwachting haar nieuwste high-end smartphone presenteren; de Sony Xperia XZ4. In de afgelopen tijd zijn er al veel berichten online gekomen, maar dit bericht geeft wel heel veel prijs over de smartphone.

De fabrikant lijkt nu zelf de specs per ongeluk vast online gezet te hebben. Hierdoor krijgen we een goed beeld van wat Sony met de smartphone van plan is. Eerder beloofde een topman al dat Sony met de nieuwe Xperia een andere weg in wil slaan. Hierbij lijkt er ook geen ruimte meer te zijn voor de Xperia XZ4 Compact.

Sony Xperia XZ4 specs leak

Als we afgaan op de specificaties die nu bekend zijn, dan wordt de smartphone een echte high-end killer. De Sony Xperia XZ4 krijgt een 6,5 inch OLED-beeldscherm met een 21:9 beeldformaat. Er is een QHD+ resolutie van 3360 x 1440 pixels met HDR-ondersteuning. Aan boord is een Snapdragon 855 processor van Qualcomm en 6GB werkgeheugen. Het geheugen van 128GB is uitbreidbaar met een geheugenkaart.

Sony zou haar nieuwste high-end toestel willen voorzien van IP68-certificering waardoor het stof- en waterdicht is. De Xperia XZ4 krijgt een gewicht van 191 gram, de afmetingen 167 x 72 x 8,2 millimeter en een flinke 4400 mAh accu. De smartphone komt natuurlijk op de markt met Android 9 Pie.

Op 25 februari zullen we naar verwachting alles te horen krijgen over de Xperia XZ4. We zijn erg benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel