Vodafone laat klanten gratis onbeperkt internetten tijdens kerstdagen

Verschillende providers pakken in december uit met gratis of meer internet. De provider Vodafone heeft ook bekend gemaakt dat het in december klanten blij wil maken met gratis internet. Ook klanten van Hollandsnieuwe horen hierbij. Tijdens de kerst van 2015 kunnen Vodafone-klanten gratis internetten. Echter niet alle klanten kunnen gratis internetten.

Vodafone gratis internet

Vodafone heeft bekend gemaakt dat Vodafone-klanten op 1e en 2e kerstdag gratis onbeperkt kunnen internetten. De provider doet dit als gebaar voor de feestdagen en ook vorig jaar konden Vodafone-gebruikers op 25 en 26 december gratis internetten.

Eerder schreven we al dat abonnees van KPN 2GB gratis internet kregen voor de maand december. Ook T-Mobile geeft gratis internet en Tele2 geeft klanten een ruimere databundel. Voor klanten van het Vodafone-netwerk geldt het onbeperkt gratis internetten voor zowel abonnees als prepaid-klanten en ook klanten van Hollandsnieuwe, het dochtermerk van Vodafone.

Ben je klant van Vodafone en heb je een Scherp S abonnement of machine-to-machine abonnement? Dan kun je geen gebruik maken van het gratis aanbod. Ook geldt het onbeperkt internet alleen in Nederland en dus niet in het buitenland.

Je hoeft als klant niks te doen om gratis te kunnen surfen op het web. Het gratis internetten met kerst wordt automatisch geactiveerd op 25 december om 0:00 uur en loopt op 26 december 2015 om 23:59 uur automatisch af en wordt dus niet in rekening gebracht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel