Weerplaza brengt update uit voor Android-app

In de Google Play Store is een update uitgebracht voor de weer-applicatie Weerplaza. De applicatie van Nederlandse bodem heeft een aantal nieuwe mogelijkheden gekregen. Daarnaast is de interface onder handen genomen.

Weerplaza, de weer-app die door een grote groep Nederlandse Android-bezitters gebruikt wordt, heeft vandaag een update uitgerold voor de Android-app. Weerplaza geeft nu ook het weer per uur aan voor de huidige locatie, inclusief de gevoelstemperatuur.

Weerplaza Android update   Weerplaza Android update

De applicatie geeft nu ook nieuws en tips rondom het weer. Deze berichten komen onder meer van het Twitter kanaal van Weerplaza en vanaf de website. Weerplaza zal verder bij een weeralarm van het KNMI een notificatie uitsturen, en ook is de buienradar vriendelijker in gebruik.

In de nieuwe versie van Weerplaza is verder de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. De verbeterde vormgeving van de applicatie is duidelijk terug te zien in de applicatie, en ook heeft Weerplaza de widget wat aangepast.

De update van Weerplaza is nu gratis te downloaden uit de Google Play Store. Onlangs bracht Weerplaza al een applicatie uit voor de Google Chromecast.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel