WhatsApp update brengt vernieuwde weergave van contacten

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie. In de nieuwe versie van de applicatie is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en is de weergave van profielen vernieuwd. Verder zien we een functie weer terug, die eerder was weggehaald in WhatsApp.

WhatsApp Messenger heeft een nieuwe versie van haar chat-applicatie uitgebracht. In WhatsApp versie 2.11.240 is de weergave van de contactinformatie onder handen genomen. De informatie is in de nieuwe versie verdeeld in blokken en oogt een stuk overzichtelijker. De voorvertoningen van de verstuurde of ontvangen media, zoals afbeeldingen, kan nu vanuit hetzelfde scherm bekeken worden. Door te vegen over de foto’s kan in hetzelfde overzicht tot twaalf items teruggekeken worden.

WhatsApp update contact

WhatsApp bracht twee dagen geleden nog versie 2.11.238 uit, waar onder andere de snelkoppeling voor het maken van foto’s uit de applicatie was gehaald. Deze functie is in de nieuwe versie weer terug van weggeweest. Verder konden groepsgesprekken een versie eerder nog gedempt worden voor langere periodes, dat aantal werd in versie 2.11.238 verminderd naar drie keuzes. In de nieuwe versie die vandaag uit is gebracht, is er weer meer keuze in de tijden om een groepschat te muten.

WhatsApp update mute

De nieuwe versie van WhatsApp kan gedownload worden vanaf de website van WhatsApp. De update is (nog) niet via de Google Play Store te downloaden. De verwachting is dat WhatsApp op termijn de reeds uitgelekte belfunctie zal gaan toevoegen aan de chat-applicatie. Ook doen berichten de ronde dat WhatsApp de strijd aan wil gaan met Snapchat door berichten na een bepaalde tijd te verwijderen.

Bedankt voor de tip @henklbr

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel