Huawei: enorme toename aantal verscheepte smartphones

Huawei heeft het in het afgelopen half jaar goed gedaan. De Chinese fabrikant van onder andere de Huawei P8 en Huawei Ascend-lijn heeft over het eerste halve jaar 46 procent meer toestellen verkocht dan het jaar ervoor. Verder heeft Huawei de prijs van de Huawei P8 Max bekend gemaakt.

Huawei verkoop

Het jaar 2015 is voor de Chinese fabrikant Huawei goed begonnen. Huawei heeft in de eerste helft van 2015 50 miljoen smartphones verscheept. Dit aantal is een stijging van 46 procent, vergeleken met dezelfde periode het jaar ervoor. Huawei kwam dit jaar met het nieuwe vlaggenschip: de Huawei P8. Het kleinere broertje van de P8: de Huawei P8 Lite kwam ook beschikbaar op de Nederlandse markt.

Huawei P8 - Ascend P7

Wij waren erg te spreken over de P8 zoals je kan lezen in de Huawei P8 review. Naast de Huawei P8 heeft Huawei ook met de Huawei Ascend P7 goede zaken gedaan. Daarnaast zouden we ons goed kunnen voorstellen dat de Huawei Ascend G7 goede zaken heeft gedaan.

Gelijktijdig met het bekend maken van de cijfers heeft Huawei de Amerikaanse prijs van de Huawei P8max bekend gemaakt. In Amerika zal de Huawei P8 Max voor 610 dollar over de toonbank gaan. Omgerekend is dit ongeveer 550 euro. We zijn benieuwd naar de prijs van de Nederlandse versie.

Ook interessant: Huawei P8 vs. Huawei Ascend P7: de grote vergelijking

via HDblog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel