Beam Messenger laat realtime zien wat de ander typt

Een nieuwe berichtendienst is op komst; Beam Messenger. De chat-app is een idee van een groep Canadese ontwikkelaars en heeft een interessante functie wat we bij apps als WhatsApp moeten missen. Beam Messenger laat namelijk realtime zien wat de andere contactpersoon aan het typen is.

Met de nieuwe functionaliteit onderscheid Beam Messenger zich gelijk van de rest van de chat-apps zoals WhatsApp, Telegram of de veiligere Sicher of SIMSme van Deutsche Post. Beam Messenger laat in het scherm zien wat de contactpersoon aan de andere kant van de ‘lijn’ aan het typen is.

Hoe frustrerend is het niet, om in apps als WhatsApp te zien ‘aan het typen…’ en dat blijft maar staan. Beam Messenger is het verlossende antwoord als we de ontwikkelaars van de applicatie mogen geloven. De applicatie is van Canadese bodem en is nog niet beschikbaar in Nederland. Wel staat de app al in de Play Store en komt er binnenkort een iOS-app uit van Beam Messenger.

De makers van de app beweren dat de applicatie erg veilig is. Dit omdat er geen volledige berichten worden afgeleverd, maar losse letters. De applicatie zal op termijn ook naar Nederland uitgebracht worden, maar wanneer is nog niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel