Huawei en Honor voegen meer toestellen toe aan EMUI 10-beta: dit zijn ze

Huawei presenteerde vorige week haar nieuwste skin voor Android: EMUI 10. In deze versie zijn een hoop verbeteringen doorgevoerd. De nieuwe versie komt in ieder geval naar de P30-serie, maar zal in september naar nog meer toestellen komen.

EMUI 10 voor meer toestellen

EMUI 10 is de naam van de nieuwste skin welke we met Android Q over de interface van het standaard Android gaan vinden bij toestellen van Huawei en Honor. Vorige week werden details van de nieuwe laag officieel gedeeld, en hier zie je een preview. Waarbij onder andere duidelijk werd dat er een systeembreed donker thema beschikbaar komt en ook zijn veel verbeteringen doorgevoerd in bijvoorbeeld het Always On Display.

Huawei maakte tijdens de aankondiging bekend dat vanaf 8 september de beta beschikbaar is voor de Huawei P30 Pro. Nu is duidelijk geworden dat ook de Huawei P30 vanaf deze datum deel kan nemen aan het beta-programma. Met het beta-programma kunnen gebruikers de nieuwste versie proberen en feedback delen voordat de definitieve versie uitgerold wordt.

Huawei Mate 20 Pro camera

Huawei en Honor

De Chinese fabrikanten Huawei en Honor hebben nu bekend gemaakt welke toestellen deel zullen nemen aan de EMUI 10 Beta. Overigens zijn dit niet alleen deze toestellen die de update ook als definitieve versie zullen ontvangen; de lijst van toestellen die EMUI 10 zullen krijgen is nog veel langer en kun je hier terugvinden.

De beta zal op 8 september beschikbaar komen voor de Huawei P30 en Huawei P30 Pro.

Planning eind september:

Planning eind september, maar dan met de naam Magic UI 3.0:

Honor zal ook de EMUI 10 interface gebruiken, maar noemt deze op haar toestellen anders. De naam hiervan is Magic UI 3.0. Deze zal beschikbaar komen voor de volgende vier toestellen van Honor;

Toestellen met een sterretje worden niet (officieel) bij ons in Nederland verkocht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 482,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel