Instagram kun je vanaf nu offline gebruiken: zo werkt het

Instagram rolt weer een nieuwe update uit voor de foto-app. Hiermee wordt het mogelijk om bepaalde opties offline te gebruiken. Instagram rolt de laatste weken verschillende nieuwe functies uit naar de Android-app.

Instagram offline

Het is vanaf nu mogelijk om de bekende foto-app Instagram ook offline te gebruiken. Het gaat om verschillende functies die vanaf nu bruikbaar zijn zonder internetverbinding. Zo is het mogelijk om een foto te ‘liken’ of om een reactie achter te laten. Wanneer er geen dataverbinding opgezet kan worden, wordt de like of de reactie doorgevoerd zodra er een internetverbinding tot stand is gebracht.

Verder is het vanaf nu mogelijk om iemand te volgen, of juist iemand te ontvolgen en om bepaalde andere acties uit te voeren. Hierbij is het wel van belang dat de desbetreffende media of inhoud al is ingeladen en opgeslagen in de cache. De offline-functie in Instagram wordt vanaf nu uitgerold.

Het lijkt erop dat de functie via een server-side update geactiveerd wordt. Instagram kwam van de week ook al met het nieuws dat we binnenkort opgeslagen berichten kunnen ordenen. Tevens werd Instagram Stories voorzien van meer mogelijkheden. Tot slot is Instagram Direct een directe tegenstander voor Snapchat nu ook hier berichten na 24 uur automatisch verwijderd worden.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel