Samsung Galaxy Note 8 krijgt beveiligingsupdate april 2018 uitgerold

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy Note 8 is er goed nieuws te melden. De smartphonefabrikant heeft in Nederland een nieuwe update klaarstaan. Het betreft de nieuwste beveiligingsupdate, die van april 2018.

Galaxy Note 8: beveiligingsupdate april

Eerder deze maand werd de update naar Oreo uitgebracht voor de Samsung Galaxy Note 8. Echter werd hierbij niet direct de nieuwste security-patch meegeleverd, maar die van maart 2018. Er staat voor de Samsung Galaxy Note 8 echter nu een nieuwe update klaar; beveiligingsupdate april 2018.

Galaxy Note 8 beveiligingsupdate april 2018

Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden die eerder door Google zijn gevonden in Android. Daar bovenop heeft Samsung ook nog enkele patches toegevoegd, specifiek voor de eigen toestellen van Samsung. De update is als eerst beschikbaar voor de unbranded toestellen en de devices met een T-Mobile branding.

Zodra de update voor jouw Note 8 beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding. Je kunt eventueel ook handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Software-update > Handmatig bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel