WhatsApp: binnenkort uitnodigingen sturen om anderen uit te nodigen voor je groep

WhatsApp rolt binnenkort een nieuwe interessante functie uit. De laatste tijd worden er met grote regelmaat nieuwe functies toegevoegd aan de chat-applicatie. Nu zijn er aanwijzingen gevonden voor het sturen van uitnodigingen naar vrienden om hen deel te laten nemen aan je groep.

WhatsApp uitnodigingen voor groepen

Na ‘Quick Reply’, de nieuwe camera-interface, de ondersteuning voor documenten en tekstopmaak, kunnen we binnenkort een nieuwe functie verwachten in WhatsApp. In het vertaalprogramma heeft DroidApp aanwijzingen gevonden voor het sturen van invites naar anderen. Deze invites geven andere gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan een groep.

Een uitnodiging voor een groep kan zijn in de vorm van een link. Anderen krijgen hiermee te zien tot welke groep ze uitgenodigd worden. De ander krijgt ook te zien wie degene is die jou heeft uitgenodigd. De aanwijzingen die we in het vertaalprogramma hebben gevonden spreken voor zich.

Er wordt in het vertaalprogramma van WhatsApp ook geduid op een functie die te maken heeft met NFC. Echter is het in dit stadium niet helemaal duidelijk wat WhatsApp hiermee wil gaan doen en dit er uit zal gaan zien. We houden natuurlijk de ontwikkelingen voor je in de gaten.

We ontdekte van het weekend ook dat WhatsApp met een desktop-app komt voor Windows en Mac.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel