‘WhatsApp komt met ondersteuning voor voicemail’

WhatsApp lijkt plannen te hebben om de belfunctie uit te breiden. De belfunctie in WhatsApp zou uitgebreid worden met een voicemail-functie. Handig als je iemand niet te pakken krijgt. Net als bij een ‘gewoon’ telefoongesprek krijg je dan een soort van antwoordapparaat te horen, waarna je je boodschap kunt inspreken.

WhatsApp voicemail

WhatsApp zou volgens aanwijzingen werken aan een voicemail-functie. De termen hiervoor zijn opgedoken in het vertaalprogramma van WhatsApp. Bij een normaal telefoongesprek, die je voert via de provider, krijg je na een aantal keer overgaan bij veel personen de voicemail te horen. De kans lijkt aanwezig dat je bij WhatsApp binnenkort ook een voicemail kunt inspreken die de ontvanger dan weer kan afluisteren.

Volgens het vertaalprogramma kunnen we meer functies verwachten. Zo worden ook aanwijzingen getoond voor het direct terugbellen. WhatsApp zou verder bezig zijn met het toevoegen van videobellen, zo bleek eerder uit suggesties die we tegenkwamen.

De ontwikkelaars van WhatsApp hebben de applicatie de laatste tijd met regelmaat voorzien van nieuwe functies. Zo zagen we de uitgebreidere ondersteuning voor documenten, de handige functie Quick Reply, een vernieuwde camera-app en de encryptie. Binnenkort verwachten we ook de toevoeging voor het verzenden en ontvangen van ZIP-mapjes via WhatsApp. Zodra er meer nieuws te melden is omtrent WhatsApp, lees je dat uiteraard op DroidApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel