De 6 beste apps van april 2015

In de afgelopen maand heeft DroidApp weer over een groot aantal applicaties geschreven. De ene applicatie is nog indrukwekkender en interessanter dan de andere app. Wij hebben de beste Android-apps van april 2015 op een rij gezet.

Beste Android-apps van april

In april hebben we een groot aantal applicaties behandeld op DroidApp. Zes applicaties verdienen een plek in het overzicht van ‘beste apps van april’. Dit kunnen nieuw uitgebrachte applicaties zijn, maar ook apps zijn die voorzien zijn van een update. In willekeurige volgorde vind je hieronder onze selectie.

DroidApp App

Samsung Galaxy S6 droidapp

In april was het dan zover, de DroidApp App werd uitgebracht. Natuurlijk hoort deze ook in het overzicht van beste apps van april 2015. Met de DroidApp App blijf je waar je ook bent op de hoogte van het laatste Android-nieuws. Regelmatig zullen updates voor de app vernieuwende functies brengen. Nu kan je al het laatste nieuws lezen, de meest actuele reviews bekijken en zelfs gebruik maken van push-notificaties.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Ready 2.0

ready call bubble

Ready is een strak-uitziende dialer waarmee bellen een feest wordt. In april bracht de ontwikkelaar van Ready versie 2.0 uit waarbij de applicatie is vormgegeven in Material Design. Ready 2.0 is niet zomaar een bel-app want je kan er nog veel meer mee doen. Alles over Ready 2.0 lees je hier.

Ready Contacts + Dialer
Ready Contacts + Dialer
Ontwikkelaar: Ready
Prijs: Gratis+

Glimpse Notifications

Glimpse Notifications Header

Standaard licht het scherm van je smartphone op als je een SMS binnenkrijgt. Nu de tijd van SMS vrijwel over is, en we allemaal aan de WhatsApp zitten licht het scherm niet automatisch meer op. Ook bij veel andere meldingen moeten we het doen met een trilling of hooguit een led-notificatie. Met de app Glimpse Notifications wordt dit verleden tijd en gaat het scherm voortaan wel aan bij een nieuwe melding.

Glimpse Notifications
Glimpse Notifications
Ontwikkelaar: Nullgrad Apps
Prijs: Gratis

Snapseed

snapseed 2.0

In april kreeg de uitgebreide fotobewerkings-app Snapseed een update. De vormgeving en de mogelijkheden zijn flink op de schop genomen in Snapseed 2.0. Nieuwe functies die we tegenkwamen in de nieuwe versie waren onder andere de lens blur om de scherptediepte mee te bepalen en het handige ‘spot healing’ om ongewenste objecten uit je foto te verwijderen.

Snapseed
Snapseed
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Does not commute

does-not-commute-header

De game Does not Commute bespraken we ook in de maand april. Deze game is niet zomaar een racegame, maar een strategisch racespel waarbij je zo min mogelijk botsingen moet zien te maken. Een route van A naar B wordt niet alleen door jouw auto gereden, maar door de rest van het verkeer ook. Alles over Does not Commute lees je hier.

Does not Commute
Does not Commute
Ontwikkelaar: Mediocre
Prijs: Gratis

xCurrency

xcurrency-1

Met de app xCurrency kan je gemakkelijk en snel valuta’s omrekenen. Van dollar naar euro en van Zweedse kronen naar de Brtise pond. De applicatie is niet alleen handig, hij is ook nog eens strak vormgegeven in Material Design.

xCurrency - convert & transfer
xCurrency - convert & transfer
Ontwikkelaar: Travel Tao, Ltd.
Prijs: Gratis

Galaxy S6 apps

Samsung Galaxy S6 touch sensitive

In de maand april kwam Samsung met de Samsung Galaxy S6. in deze maand hebben we twee apps behandeld die het werken met de Samsung Galaxy S6 een stuk handiger moeten maken. Een daarvan is de app FingerSecurity, waarmee je individueel apps kunt beveiligen met je vingerafdruk. Daarnaast is de app Galaxy Button Lights erg handig, waarmee je de tijd dat de touch-sensitieve toetsen licht blijven geven aangepast kan worden.

Hooikoorts apps

pollen-hooikoorts-header

We hebben ook een duidelijk overzicht van de beste hooikoorts-apps online gezet op DroidApp. Mocht je last hebben van pollen, hooikoorts en alles wat erbij komt kijken, bekijk dan zeker het overzicht met hooikoorts-apps voor Android.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel