De 8 beste apps van maart 2015

Op DroidApp zetten we de acht beste applicaties van de afgelopen maand op een rij. We zijn inmiddels aangekomen bij de beste Android-apps van maart 2015.

Beste Android-apps van maart

In dit overzicht zetten we de beste applicaties en games van maart 2015 op een rijtje. Dit hoeven niet perse nieuwe applicaties te zijn, maar kunnen ook toepassingen zijn die in de afgelopen maand zijn geüpdatet. We hebben de applicaties op een rijtje gezet, in willekeurige volgorde.

Picoo Launcher

Picoo Launcher

Deze week schreven we over Picoo Launcher. Picoo Launcher is nog geen 2MB groot en voorzien van Material Design. Wil je je toestel in Material Design omtoveren dan kan Picoo Launcher je daar zeker mee helpen.

Picoo Launcher - Speed & Light
Picoo Launcher - Speed & Light
Ontwikkelaar: PICOO Design
Prijs: Gratis

Hootsuite

Hootsuite v3.0

Met Hootsuite kan je diverse sociale netwerken bijhouden zoals Twitter en Facebook. Afgelopen maand kwam er een grote update uit voor de Android-app van Hootsuite. De applicatie is nu geheel vormgegeven in Material Design en dat frist Hootsuite helemaal op.

Hootsuite: Schedule Posts for Twitter & Instagram
Hootsuite: Schedule Posts for Twitter & Instagram

Motion Tennis Cast

header_motion tennis rolocule

Met Motion Tennis Cast kan je tennissen met je smartphone, via je Chromecast. Deze game is te vergelijken met de werking van de Nintendo Wii. Je smartphone is de controller en door te bewegen kan je vanaf de bank (of in ieder geval lekker binnen) toch een beetje aan sport doen.

Motion Tennis Cast
Motion Tennis Cast
Ontwikkelaar: Rolocule Games
Prijs: Gratis+

TapDeck

tapdeck-header

TapDeck is een erg handige applicatie die leert wat jij graag als achtergrond wilt. Daarbij kan je uitgebreide achtergrondinformatie krijgen over de wallpaper die je op dat moment te zien krijgt. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn afkomstig van Flickr, Wikipedia of andere diensten.

Ready

Ready Material

De dialer-app Ready krijgt binnenkort een grote Material Design update. De Material Design update heeft DroidApp al exclusief mogen testen en hebben we een uitgebreide preview over geschreven. Bellen wordt een feest met deze applicatie, dat staat vast.

Ready Contacts + Dialer
Ready Contacts + Dialer
Ontwikkelaar: Ready
Prijs: Gratis+

Corgi for Feedly

Corgi M8 header

Corgi for Feedly geeft je razendsnel overzicht in het laatste nieuws. Het nieuws wordt geladen vanuit je Feedly-feeds. Deze applicatie geeft vervolgens het nieuws weer op je lockscreen in Material Design.

Parkopedia

parkopedia header

Parkopedia is een uitgebreide parkeer-app die niet alleen in Nederland zijn werk doet. In 52 landen vind je met Parkopedia de goedkoopste parkeerplaatsen en krijg je tevens nuttige gegevens over de parkeergarage zoals openingstijden en beoordelingen. Lees hier alles over Parkopedia.

Parkopedia Parking
Parkopedia Parking
Ontwikkelaar: Parkopedia Ltd
Prijs: Gratis+

Wifi Analyzer

wifi-header

Met Wifi Analyzer kan je de snelheid en de stabiliteit van je draadloze WiFi-netwerk verbeteren. Met deze applicatie krijg je inzicht in de kanalen voor het draadloze netwerk, maar krijg je ook inzicht in andere specifieke nuttige informatie. DroidApp heeft deze maand een artikel geschreven met nog meer tips over hoe je je WiFi-verbinding kunt verbeteren.

Wifi Analyzer
Wifi Analyzer
Ontwikkelaar: farproc
Prijs: Gratis

Bekijk ook PostNL MijnPakket app die deze maand een update kreeg. Lees ook alles over Appie, waarmee je nu zelf kunt zelfscannen met je smartphone. Deze maand hebben we ook een overzicht geplaatst met de beste hardloop-apps en de beste Formule 1-apps.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel