DroidApp wenst je een gezond en voorspoedig 2019 (+ verrassing) πŸ₯‚πŸŽ†

Het is de laatste dag van 2018. We gaan over een aantal uur het jaar 2019 inluiden. Voordat dat moment aanbreekt willen we graag je de beste wensen overbrengen en hebben we nog een leuke nieuwigheid voor je!

Beste wensen

We hebben ons de afgelopen 365 dagen met veel passie en plezier ingezet om je het nieuws rondom Android te brengen. Niet alleen nieuws was daarbij belangrijk, ook apps, reviews en specials kon je het afgelopen jaar terugvinden op DroidApp. Natuurlijk zullen we ook in 2019 hiermee doorgaan en vieren we, samen met jou, onze vijfde verjaardag!

Wil je nog even terugblikken op 2018, lees dan onze onderstaande artikelen:

Alle schrijvers van DroidApp hebben hun onmisbare apps van 2018 met je gedeeld. De verschillende artikelen kun je hier bekijken en lezen. Ben je benieuwd naar wat 2019 gaat brengen, lees dan zeker ook ons vooruitblik op 2019.

DroidApp nieuwsbrief

Verrassing

We hebben op de valreep stilletjes nog een mooie, nieuwe functionaliteit toegevoegd aan DroidApp: de nieuwsbrief. Wanneer je je voor de DroidApp Nieuwsbrief aanmeld, krijg je dagelijks aan het begin van de avond het nieuws van de afgelopen dag in je mailbox, uiteraard zonder reclame. We beginnen met de verspreiding hiervan, en zijn heel benieuwd naar jouw feedback. Laat deze weten via het contactformulier. Je kunt je aanmelden door helemaal naar beneden te scrollen op de website, of via deze link.

Leestip:Β Snel nieuwjaarswensen versturen via WhatsApp

Gelukkig nieuwjaar!

Het hele DroidApp-team wil je een gezellige jaarwisseling en een voorspoedig 2019 wensen! We willen jou, als lezer, bedanken voor het vertrouwen in DroidApp en voor alle input, suggesties en reacties het afgelopen jaar. We zijn daar erg blij, zodat we DroidApp nog beter kunnen maken!

– Stefan, Luke, Paul & Kelly

Tot volgend jaar!Β πŸ₯‚

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel