Samsung Galaxy S20-serie krijgt beveiligingsupdate januari 2022

Samsung rolt een nieuwe update uit voor de drie toestellen uit de Galaxy S20-serie. Begin deze maand werd Android 12 al verspreid, nu is het tijd voor de januari-update.

Samsung Galaxy S20: januari-update

Begin deze maand werden de Samsung Galaxy S20, de Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra bijgewerkt met een update naar Android 12. Nu staat een volgende update klaar voor de drie smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Jan en Theo laten aan DroidApp weten dat ze op hun toestellen uit de S20-serie een nieuwe update konden downloaden. Het gaat om beveiligingsupdate januari 2022, welke de nieuwste update is voor Android en vanaf nu in België en Nederland gedownload kan worden.

Samsung Galaxy S20 januari 2022 update

Bovenop de patch van Google heeft Samsung zelf ook nog eigen patches toegevoegd. Er worden met de update verder geen nieuwe functies of grote aanpassingen doorgevoerd. Die zijn namelijk met de Android 12-update al doorgevoerd. De beveiligingsupdate voor de Galaxy S20-serie wordt vanaf nu uitgerold en is beschikbaar voor de Galaxy S20, de Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra. Als je deze kunt downloaden, krijg je hier een melding van op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 489,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 718,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel