Alleen vandaag: Samsung Galaxy Note 8 voor slechts 549,95 euro

Met regelmaat komen er interessante aanbiedingen voorbij op het internet. Vandaag werden we gewezen op een interessante aanbieding waarbij je de Samsung Galaxy Note 8 voor maar 550 euro kunt kopen.

Galaxy Note 8 in de aanbieding

In onze Samsung Galaxy Note 8 review waren we positief over de smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel kwam op de markt voor 999 euro, maar inmiddels is de prijs al aardig gedaald. Het toestel kost vandaag de dag zo rond de 700 euro.

Samsung Galaxy Note 8 aanbieding

De Galaxy Note 8 wordt geleverd met een S Pen waarmee je nog meer uit je toestel kunt halen. Je kunt snelle notities schrijven, aantekeningen en tekeningen maken en snel bijvoorbeeld tekst vertalen. De smartphone zelf is voorzien van een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm, 6GB RAM en 64GB opslagruimte dat uit te breiden is met een geheugenkaart. Foto’s maak je met de 12MP+12MP dual-camera en inmiddels draait de Samsung op Android 8.0 Oreo.

Alleen vandaag en zolang de voorraad strekt, kun je het toestel voor 549,95 euro bestellen bij iBood. Dit is een aanzienlijk prijsverschil. Interessant, als je op zoek bent naar een groter toestel voor een lagere prijs. Je vindt de aanbieding via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel