Google I/O 2015: noteer maar in je agenda

Pak je agenda er maar bij. Google heeft namelijk de nieuwe data bekend gemaakt voor de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2015. Tijdens dit evenement zal Google nieuwe dingen uit de doeken doen.

Google heeft de datum vastgesteld voor de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2015. Op 28 en 29 mei zal Google I/O plaatsvinden in San Francisco. Wat we precies kunnen verwachten is niet helemaal bekend.

Google I/O 2015

Wel heeft Google voor Google I/O 2015 de nieuwe website online gezet. Wat opvalt is dat de website van Google I/O 2015 offline kan worden opgeslagen. Zou dit dan toch een voorbode zijn op een volledige offline-functionaliteit in Google Maps, net als bij HERE? Het blijft gokken. Waarschijnlijk zal er zo nu en dan wat uitlekken over de nieuwe dingen die we kunnen verwachten.

Vorig jaar was de Google I/O een erg interessant evenement want toen werden onder andere Android 5.0 L aangekondigd en ook Android Auto. Verder kreeg ook Android Wear de nodige aandacht. De dienst Google Fit werd ook aangekondigd tijdens Google I/O.

Mocht je er bij willen zijn, dan kan je je vanaf 17 maart registreren. Omdat er altijd een grote run bestaat op de kaarten zal er vervolgens geloot worden. Google I/O zal ook uitgezonden worden via een livestream. Natuurlijk zal ook DroidApp verslag doen van Google I/O 2015.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel