‘Het Weer 14 dagen Pro’ tijdelijk afgeprijsd in Play Store voor 0,10 eurocent

Er is deze week een nieuwe app met korting te downloaden uit de Play Store. Deze week is dat de weer-app ‘Het Weer 14 dagen Pro’. Deze applicatie is voorzien van uitgebreide gegevens over het weer en biedt daarbij verschillende extra opties. Voor deze app betaal je tijdelijk 10 eurocent.

Het Weer 14 dagen Pro

In de Play Store kan je de ‘Het Weer 14 dagen Pro’ app downloaden voor €0,10. De aanbieding geldt alleen nog deze week. Deze weer-app is een uitgebreide weer-applicatie die je het weer voorschotelt voor vandaag en de komende dagen. Je krijgt de voorspelling per uur te zien met de verwachting, de temperatuur, gevoelstemperatuur, wind en nog veel meer.

Het Weer 14 dagen Pro

Uiteraard vind je in deze app kaarten, radarbeelden en satellietbeelden. Via de ‘Het Weer 14 dagen Pro’ app kun je ook notificaties krijgen bij weersveranderingen. De betaalde versie van de toepassing is ook zonder reclame en natuurlijk kun je het weer raadplegen voor meerdere plaatsen te zien. De app is van Spaanse makelij en we komen nog wat onvertaalde dingen tegen. Voor 0,10 eurocent heb je verder een uitgebreide weer-app ter beschikking.

Wil je weten welke weer-app het beste is? Lees dan alles in onze uitgebreide weer-app test van 2016.

Het Weer - Meteored Pro
Het Weer - Meteored Pro
Ontwikkelaar: Meteored
Prijs: € 7,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel