Marktplaats app plotseling verdwenen uit Google Play Store

Mocht je een goede deal willen scoren op Marktplaats, dan kan dat mogelijk niet via de Marktplaats app. DroidApp ontdekte dat de app verwijderd is uit de Google Play Store.

Marktplaats app uit Play Store

Opvallend nieuws uit de Google Play Store. De populaire Marktplaats app is plotseling uit de downloadwinkel van Android verdwenen. Degenen die de app nog wel op hun smartphone hebben staan, kunnen de app nog wel gebruiken. Het is onduidelijk wat de reden hiervan is. Uit onze inventarisatie blijkt dat de iOS app nog wel gewoon beschikbaar is.

Marktplaats app

Marktplaats laat ons weten dat het inderdaad klopt dat deze op dit moment niet te downloaden is. In een reactie laat het verkoopplatform weten dat het de bedoeling is dat hij weer terugkomt, maar wanneer dit staat te gebeuren is niet bekend. We hebben Marktplaats om aanvullende informatie gevraagd. Als hierover meer bekend is, dan houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

LeestipSmartphone verkopen? 7 tips die je niet moet vergeten

Update 14:00 uur: Marktplaats heeft gereageerd op de aanvullende vragen van ons. Zij kunnen niet meer vertellen dan dat de app niet beschikbaar is. De app zal sowieso terugkomen, maar wanneer dit gebeurt is niet bekend. Daarnaast kunnen er geen uitspraken gedaan worden over de reden van het verdwijnen uit de Play Store.

Update 26/04 07:35 uur: We zien dat de Marktplaats app weer terug te vinden is in de Google Play Store. Er is nog altijd geen reden bekend waarom de applicatie een dag lang uit de Play Store is gehaald.

Marktplaats
Marktplaats
Ontwikkelaar: Marktplaats BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel