Mysterieuze Nokia met triple-camera en zonder notch opgedoken

Nokia werkt aan een smartphone welke voorzien zal zijn van een triple-camera. We zien de nieuwe smartphone, waarvan het bestaan nog onbekend is, van zowel de voor- als de achterkant.

Nokia met triple-camera

Op internet circuleren foto’s van een nog niet aangekondigde Nokia-smartphone. Op beeld zien we een smartphone waarbij we aan de achterkant een triple-camera hebben. Deze drie camerasensoren staan in verticale opstelling. Onder de camera-module zien we een flitser.

Nokia triple-camera

De achterkant van de smartphone lijkt van glas te zijn. Wat opvalt is dat een vingerafdrukscanner gemist moet worden. Het is onbekend of Nokia deze wellicht aan de zijkant heeft verwerkt of misschien wel in het scherm geplaatst heeft. We zien ook geen front-camera. Misschien duikt deze net als bij enkele toestellen als Vevo en Xiaomi op vanuit de bovenkant, of heeft Nokia een ander idee hiermee.

Nokia triple-camera

Het is onbekend welke smartphone we hier zien. Misschien de Nokia 5.2 al, of de Nokia 6.2? Het lijkt onwaarschijnlijk dat het hier gaat om de Nokia 9. Deze smartphone staat al een tijdje op de planning, maar zou volgens de berichten voorzien zijn van vijf camera’s. Of deze foto’s inderdaad het nieuwe toestel van Nokia laten zien is niet helemaal duidelijk. Zodra er meer bekend is, laten we je dat uiteraard weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel