Nationale Tuinvogeltelling: doe mee via de Vogelbescherming app

In het weekend van 16 en 17 januari 2016 is het weer de Nationale Tuinvogeltelling. Via de app van de Vogelbescherming kan je je tellingen bijhouden. Daarnaast kan je ook buiten deze periode via de applicatie je telling doorgeven.

Nationale Tuinvogeltelling app

De Vogelbescherming houdt ieder jaar de Nationale Tuinvogeltelling. In 2016 vindt dat plaats in het weekend van 16 en 17 januari 2016. Je kunt met pen en papier je telling bijhouden, maar handiger is misschien nog wel het tellen van vogels via de Vogelbescherming app. Daarnaast kan je ook buiten deze periode je telling van vogels in de tuin doorgeven.

tuinvogeltelling Vogelbescherming app

Vogels

De applicatie geeft je ook informatie over vogels. Bij een vogel vind je een audiofragment waaraan je de desbetreffende vogel kunt herkennen. Daarnaast is er ook een video aanwezig waarin de vogel is te zien. Via het plusje bovenin de pagina kan je hem direct toevoegen aan je telling. Natuurlijk is er ook uitgebreide informatie beschikbaar zoals hoe groot de kans is dat je de vogel treft en wanneer je hem kunt treffen.

Downloaden

De Vogelbescherming app voor de Tuinvogeltelling kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Tuinvogels
Tuinvogels
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel