OnePlus bevestigt razendsnel draadloos laden voor OnePlus 9 Pro

Nadat we eerder deze week al schreven over de mogelijkheid om de nieuwe OnePlus 9 (Pro) razendsnel draadloos te kunnen opladen, heeft de fabrikant nu meer informatie gedeeld.

OnePlus 9 Pro met wireless charging

OnePlus komt op 23 maart met de aankondiging van de nieuwe OnePlus 9-serie. Voor de nieuwe serie zal OnePlus samenwerken met Hasselblad voor de beste fotokwaliteit. Daarbij heeft de fabrikant nog meer verrassingen in petto, zo bevestigt het bedrijf nu zelf op internet.

Al van de week werd duidelijk dat de OnePlus 9 Pro mogelijk met de beschikbaarheid komt dat het toestel met 50W draadloos opgeladen kan worden. Dat bericht wordt nu bevestigd door OnePlus. De fabrikant geeft daarbij aan dat het opladen van 0 naar 100 in 43 minuten gebeurd is. Het is een flinke stap omhoog. Bij de OnePlus 8 Pro lag de laadsnelheid van de wireless charger op 30 watt. Het is niet bekend wat de laadsnelheid van de OnePlus 9 zal zijn op draadloos gebied. Voor het draadloos laden van de 9 Pro zou OnePlus met een nieuwe adapter komen.

Het bekabeld laden zou met een snelheid van 65W gaan bij beide modellen. Volgens de fabrikant heeft zowel de OnePlus 9 als de OnePlus 9 Pro slechts 29 minuten nodig om van 1 naar 100 procent te laden. Alle details horen we op 23 maart. DroidApp zal je natuurlijk uitgebreid op de hoogte houden!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel