Samsung gaat S Pen voor meer apparaten uitbrengen

We zagen afgelopen week de aankondiging van de S21-serie. Voor het eerst vinden we bij een toestel uit de Galaxy S-serie ondersteuning voor de stylus. Samsung lijkt echter nog meer plannen te hebben met de S Pen, die moet namelijk naar nog meer apparaten komen.

S Pen voor meer Samsung-apparaten

Tot dusver was de S Pen alleen bedoeld voor de Galaxy Note-serie. Dat veranderde bij Samsung met de Galaxy S21-aankondiging. Voor het eerst zagen we ook bij de S-serie de ondersteuning voor de S Pen, om precies te zijn bij de Galaxy S21 Ultra. De twee andere toestellen kunnen hier niet mee overweg. Nu lijkt Samsung meer plannen te hebben met de S Pen.

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen

Samsung is volgens de nieuwste berichten van plan om de S Pen naar meer toestellen te brengen. Tegenover de collega’s van SamMobile laat Samsung het volgende weten;

“We are committed to innovating new mobile experiences that flow seamlessly and continuously to make our consumers’ lives easier and better. We’ve made the bold decision to expand the S Pen experience to Galaxy S21 Ultra, and plan to expand the S Pen experience across additional device categories in the future.”

Het is niet duidelijk welke apparaten ook voorzien gaan worden van de S Pen. Voor nu weten we dat Samsung in ieder geval werkt aan een vouwbare smartphone met ondersteuning voor de S Pen. Sowieso is dat een toestel dat zeker een S Pen kan gebruiken, gezien de mogelijkheden en formfactor. Stiekem zien wijzelf ook nog wel een S Pen bij de A-serie verschijnen. Verschillende merken zoals LG en Motorola (met bijvoorbeeld de Moto G Pro) brengen middenklassers uit met een stylus. Wie weet!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 629,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 752,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 1006,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel