T-Mobile geeft klanten met Go Unlimited-bundel toegang tot 5G

Eerder lanceerde T-Mobile al een nieuwe Unlimited Plus-bundel met toegang tot 5G. Nu is bekend geworden dat (bestaande) klanten met Go Unlimited ook toegang krijgen tot het 5G-netwerk.

Go Unlimited-klanten krijgen 5G

Er is goed nieuws voor de klanten van T-Mobile met een Go Unlimited-abonnement. Dit is een bundel waarmee je in Nederland onbeperkt kunt bellen, internetten en sms’en voor een vast bedrag per maand. Sinds februari kunnen klanten ook kiezen voor het T-Mobile Go Unlimited Plus abonnement, dat standaard 5G-ready is.

Nu heeft T-Mobile aan de collega’s van Tweakers laten weten dat klanten met een Go Unlimited bundel ook toegang krijgen tot het 5G-netwerk. Dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten met deze abonnementsvorm. Dit zal gebeuren zodra het 5G-netwerk actief is in ons land. DroidApp heeft bij T-Mobile navraag gedaan of ook klanten met een andere abonnementsvorm toegang krijgen tot 5G, maar hierover is nog geen duidelijkheid, zo geeft de provider aan.

Oppo Find X2 Pro scherm

Op dit moment voert T-Mobile alleen besloten testen uit, maar kunnen klanten er nog geen gebruikmaken van het nieuwe netwerk. Vodafone kwam eerder met 5G in Nederland, maar gebruikt hiervoor de 4G-frequenties. Hierdoor kan niet alles uit 5G gehaald worden. Voor 5G is sowieso een 5G-smartphone nodig.

Later dit jaar moet het 5G-netwerk van T-Mobile actief worden. Dit zal gebeuren als de frequentieveiling is geweest. T-Mobile zal voor 5G gebruik maken van de 700MHz-band.

Meer informatie over 5G bij T-Mobile vind je op de website van de provider.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel