WhatsApp 2.16.86 laat je notificatie zien als desktop-app of WhatsApp Web actief is

WhatsApp heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de Android-app van WhatsApp. In versie 2.16.86 is voortaan een notificatie te zien als er gebruik wordt gemaakt van WhatsApp Web of de desktop-app van WhatsApp. Hiermee moeten gebruikers gemakkelijker inzicht krijgen in of er (wellicht ongewenst) gebruik wordt gemaakt van hun WhatsApp.

WhatsApp Web notificatie

De laatste tijd voegt WhatsApp een groot aantal nieuwe functies toe aan de chatdienst. Denk aan quick reply, ondersteuning voor documenten, een nieuwe camera-interface, tekstopmaak, de desktop-app en ga zo maar door. Een nieuwe functie die in WhatsApp 2.16.86 is toegevoegd is een melding die opduikt als je met je account bent aangemeld bij WhatsApp Web of de desktop-app van WhatsApp.

De melding blijft gedurende de tijd dat WhatsApp Web of de desktop-app actief is in beeld staan. Je kunt deze melding niet verbergen. Wanneer WhatsApp Web een tijdje is afgesloten, zal de melding automatisch uit het venster verdwijnen. Door te drukken op de notificatie, krijg je te zien op welke apparaten je allemaal bent aangemeld met WhatsApp. Je kunt je via dat venster ook direct afmelden bij één of meerdere locaties. Op deze manier kan je voorkomen dat iemand anders wellicht toegang heeft tot je WhatsApp-conversaties.

WhatsApp 2.16.86 is een beta-versie en kan hier als APK gedownload worden. De update is niet beschikbaar via de Google Play Store. Wel verwachten we binnenkort een update van WhatsApp. Van het weekend ontdekte we dat videobellen via WhatsApp niet lang meer op zich kan laten wachten. De interface van de applicatie is er in ieder geval klaar voor en het lijkt erop dat bij WhatsApp alleen nog een knop omgezet hoeft te worden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel