​Evleaks: Pixel 2 (XL) krijgt Snapdragon 836 en aankondiging op 5 oktober

​Wederom nieuws over de nieuwe Pixel-smartphones. De goed geïnformeerde ‘leaker’ Evan Blass deelt informatie over de datum van de aankondiging en de processor.

Pixel 2 aankondiging op 5 oktober

De nieuwe Pixel 2-smartphones kwamen al meerdere keren voorbij en de toestellen hebben we ook al vaker besproken. Evan Blass weet nu nieuwe details te delen over de opvolgers van de huidige Pixel devices.

Er gingen eerder al geruchten rond over de processor. Dit zou mogelijk de Qualcomm Snapdragon 835 of 836 worden. Blass deelt nu mee dat het de Snapdragon 836 wordt. Dit type processor is nog niet aangekondigd en is dus de nieuwste processor van Qualcomm. Beide toestellen krijgen dus dezelfde processor, waardoor we te weten komen dat het twee nagenoeg dezelfde toestellen zijn, zij het met een verschillende grootte en scherm.

Pixel 2017

Vorig jaar werden de huidige Pixel-toestellen aangekondigd op 4 oktober, dit jaar zal dat plaatsvinden op 5 oktober. Mogelijk komen we dan ook de andere nieuwe Pixel-producten tegen waarover we eergisteren meer te weten kwamen. De Pixel 2-serie wordt ontwikkeld door HTC en LG en in ieder geval een van de toestellen krijgt een knijpbaar frame. De Pixel 2 krijgt een 4,97 inch Full-HD display, de XL krijgt een 5,99 inch 1440p display. Ook zijn er front-facing speakers, maar moet een 3,5 millimeter aansluiting gemist worden.

Zodra er meer bekend is over de toestellen, zal DroidApp je uiteraard op de hoogte houden.

Lees ook

Reageer op dit artikel