DroidApp 5 jaar: dit zijn alle winnaars en de beste foto’s

In februari vierde DroidApp haar vijfde verjaardag. We hebben flink uitgepakt met een groot aantal prijsvragen, wedstrijden en natuurlijk een fotowedstrijd. Je moest er even op wachten, maar we hebben de winnaars op een rij gezet. Bij wie liggen binnenkort leuke accessoires of nieuwe smartphones op de deurmat?

Winnaars van DroidApp 5 jaar

We hebben een mooie maand achter de rug waarbij we onze vijfde verjaardag mochten vieren. Verschillende smartphones en toffe accessoires/gadgets mochten we verloten. In het weekend van 9-10 maart zouden we de winnaar bekend maken, en dat gaan we dus nu doen.

Nokia 8.1 review

DroidApp Quiz

Samen met HMD Global mochten we een mooie quiz opzetten. Met de DroidApp Quiz kon je kans maken op een Nokia 8.1, die we eerder in onze Nokia 8.1 review hebben besproken. We hebben veel inzendingen ontvangen. Alle antwoorden waren te vinden op de website van DroidApp. We zetten eerst de antwoorden op een rij.

  1. Wat was volgens DroidApp de beste smartphone van 2018? => Nokia 7 Plus (link)
  2. Welke weer-app won de weer-app test van 2018? => WeatherPro (link)
  3. Met welk cijfer eindigde de Nokia 8.1 in onze review? => 9.1
  4. Hoeveel reviews heeft DroidApp in 2018 gepubliceerd? => 41 (link)
  5. Wat was de eerste Nokia-smartphone met Android die door HMD Global werd uitgebracht? => Nokia 6 (link)
  6. Wat was de eerste Nokia die de update kreeg naar Android 9 Pie? => Nokia 7 Plus (link)

De winnaar van de Nokia 8.1 is: Ramon

OnePlus Explorer backpack review

DroidApp Enquête

Ook de komende jaren willen we DroidApp nog verder verbeteren. Daar kunnen we jouw mening goed bij gebruiken. Om je te belonen voor de moeite, geven we een OnePlus Explorer backpack weg en een Google Home Mini. We zullen in de komende tijd zeker de feedback gebruiken om DroidApp verder te verbeteren!

Heb je nog niet meegedaan, geen probleem. Hoewel je geen kans meer kunt maken op een prijs willen we zeker nog je mening horen! Hier kun je meedoen aan de enquête.

De winnaar van de Google Home Mini is: Tygo de Jong

De winnaar van de OnePlus Explorer is: M.N. Hoogenraad

Wiko View 2 Plus lockscreen

Wiko View 2 Plus op Facebook

Samen met het Franse Wiko hebben we op Facebook een mooie winactie mogen organiseren. We hebben je een opgave gegeven waarbij je moest raden hoeveel camera’s je zag op de foto. Voor de duidelijkheid; de Wiko View 2 Plus heeft een enkele camera aan de voorzijde en een dual-camera aan de achterkant. In totaal komen we uit op 45 camera’s.

De winnaar van de Wiko View 2 Plus en Bluetooth speaker is: Rick Lintvelt

DroidApp Fotowedstrijd

We begonnen ons vijfjarig jubileum met de DroidApp Fotowedstrijd. Foto’s gemaakt met een smartphone mochten ingestuurd worden voor de wedstrijd. En dat hebben we geweten. We hebben vele inzendingen ontvangen en het kiezen van een winnaar was een enorm lastige opgave, want er zaten veel pareltjes tussen!

Zoals beloofd hebben we twee juryprijzen te verdelen; een Huawei Mate 20 Lite voor de winnaar en een Motorola Moto G7 Plus voor de tweede prijs. We geven ook een Moto G7 Plus weg aan de winnaar van de publieksprijs; de meest gekozen foto van het publiek. Degenen die een stem hebben achtergelaten maakten daarbij kans op een Honor 10 Lite. Goed om te weten: degenen die meerdere malen hebben meegedaan en/of gefraudeerd hebben, worden uitgesloten en niet meegeteld.

1e juryprijs

De eerste juryprijs is voor Peter Boers, die zijn schitterende foto uit Alaska stuurde. Deze foto is gemaakt met de LG G4. Met deze foto wint Peter een Huawei Mate 20 Lite! Hieronder vind je zijn beschrijving over de foto:

Tijdens een fotoreis naar Alaska kwam ik op de Glenn Highway dit mooie uitzicht tegen. Elke keer als ik deze foto bekijk, krijg ik gelijk weer zin om daarheen terug te gaan.

DroidApp Fotowedstrijd - Peter Boers

2e juryprijs

Het kiezen van nog een winnaar was lastig, want wat was de keuze moeilijk. We hebben gekozen voor de prachtige foto van Antoinette Puntman, met een boeiend verhaal achter de foto. De plaat is geschoten met een Samsung Galaxy S8. Je wint een Moto G7 Plus!

De foto is gemaakt op 1e kerstdag bij beachy head in Engeland. Deze plek is niet alleen zeer mooi maar heeft ook de lugubere reputatie dat het in de top 3 staat van populaire plekken ter wereld waar mensen zelfmoord plegen en er dagelijks patrouilles rondlopen om potentiële springers om te praten.

DroidApp Fotowedstrijd - Antoinette Puntman

Publieksprijs

De publieksprijs, ofwel de keuze van het publiek gaat naar de foto van Filip Meas. Hij wist met ruime voorsprong de meeste stemmen in de wacht te slepen. De foto is gemaakt met de Huawei P20 Pro en gemaakt in België. Filip wint een Moto G7 Plus!

Op 13 februari 2019 omstreeks +- 09:00u ’s ochtends nam ik deze foto aan het kanaal Leuven-Mechelen te België.

DroidApp Fotowedstrijd - Filip Maes

Winnaar stemronde

Iedereen die zijn of haar stem achterliet tijdens de stemronde kon een mooie smartphone winnen. De Honor 10 Lite gaat naar Kaat, Gefeliciteerd!

Alle winnaars ontvangen vandaag een e-mail met daarin de mededeling dat hij of zij gewonnen heeft. DroidApp zal ervoor zorgen dat de prijzen zo spoedig mogelijk op de deurmat liggen!

We willen jou hartelijk bedanken voor je tijd en deelname. Daarnaast willen we bedanken: Motorola, Nokia, Huawei, Wiko, Honor en OnePlus voor de samenwerking en het mogen weggeven van geweldige prijzen!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel