Doe mee aan de DroidApp Enquête 2021 en win een POCO X3 Pro

Onlangs hebben we op bescheiden wijze de zevende verjaardag van DroidApp gevierd. Nu vragen we jou om hulp. Hoe kunnen we het je nog meer naar je zin maken? Deelnemers maken kans op de POCO X3 Pro smartphone.

DroidApp Enquête 2021

Met een relatief klein team van vier schrijvers houden we onze lezers tevreden met het belangrijkste Android-nieuws, tips, uitgebreide reviews, apps en ga zo maar door. We hebben in de afgelopen tijd steeds nieuwe zichtbare, en onzichtbare verbeteringen doorgevoerd. Nu zijn we heel erg benieuwd naar jouw mening!

Poco X3 Pro

Doe je mee, dan maak je kans op de gloednieuwe POCO X3 Pro smartphone. Dit toestel is van alle gemakken voorzien. Er is een 6,67 inch Full-HD+ beeldscherm met 120Hz verversingssnelheid en een snelle Snapdragon 860 processor. Met de quad-camera maak je de mooiste foto’s en over de batterijduur hoef je met de 5160 mAh accu je geen zorgen te maken. Wil je niet wachten of je hebt gewonnen, dan kun je hem bestellen bij Bol.com.

Om kans te maken op de POCO X3 Pro vul je de DroidApp Enquête 2021 in. Deze vind je via de link hieronder. We willen benadrukken dat we eerlijke antwoorden waarderen. Je hoeft niet alles positief in te voeren om kans te maken op de prijs. We waarderen juist enorm de eerlijke, oprechte feedback om zo DroidApp voor jou, en alle andere lezers nog beter te maken.Deelnemen kan vanaf nu tot en met vrijdag 23 april 23:59 uur om kans te maken op de prijs. In het weekend van 24-25 april 2021 zullen we de winnaar bekend maken en komt de smartphone snel de kant op van de winnaar! Je kunt hier de actievoorwaarden (pdf) lezen.

En nog een verrassing: bij ons 7,5 jarig bestaan zullen we groots uitpakken!

Update: Ieuwe is de gelukkige winnaar van de Poco X3 Pro! We wensen je veel plezier met het toestel!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 289,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel