HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle komen eraan (foto’s)

Het Taiwanese HTC wil met twee nieuwe smartphones op de markt komen. Het gaat om toestellen die geïnspireerd zijn op de HTC 10, het huidige vlaggenschip van HTC. De toestellen krijgen de namen HTC Desire 10 Pro en HTC Desire 10 Lifestyle.

HTC Desire 10-serie

HTC zal naar verwachting eind september met twee nieuwe Desire-toestellen komen. Dit blijkt uit nieuwe informatie waarover Evan Blass, de bekende leaker, beschikt. Over de HTC Desire 10 gingen eerder al berichten rond, dat dit een goedkopere variant moest worden van de HTC 10.

HTC Desire 10
Eerder opgedoken beeld, mogelijk van de HTC Desire 10 Lifestyle

De HTC Desire 10 Lifestyle zal beschikken over een 5,5 inch display, verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en gouden randen aan de zijkant en rond bepaalde elementen zoals de camera. De achterkant is volgens het bericht voorzien van een matte afwerking, met effen kleuren. Daarbij is er een nog onbekende Snapdragon processor, een HD-resolutie en een versie met 3GB RAM/32GB intern en 2GB RAM/16GB intern.

De camera heeft een resolutie van 13 megapixel, met een LED-flitser en er is een 5 megapixel front-camera. Met de BoomSound-speakers ben je verzekerd van goede geluidskwaliteit. Over de HTC Desire 10 Pro zijn helaas nog geen gegevens bekend, wel tonen bovenstaande foto’s de HTC Desire 10 Pro in wit en zwart.

Prijzen en definitieve releasedata zijn eveneens nog onbekend. Wel zien we op bovenstaande foto’s de datum 20 september staan. De kans is aanwezig dat we op die dag de aankondiging kunnen verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel