Huawei P10 (Plus) ontvangt software-update B133 met verbeteringen in batterijverbruik

Huawei is in ons land begonnen met het uitrollen van een update voor de Huawei P10. Het high-end toestel van de Chinese fabrikant krijgt software-update B133. Deze brengt verschillende verbeteringen, waaronder optimalisaties in het batterijverbruik.

Huawei P10: B133 update

Bezitters van de Huawei P10 kunnen een update verwachten voor hun smartphone. De B133-update wordt namelijk nu OTA, dus via het toestel, gefaseerd verspreid. De update komt ook voor de Huawei P10 Plus beschikbaar en is ruim 400MB groot. Ook in Nederland is de uitrol van de update bezig, zo melden gebruikers aan DroidApp.

Huawei P10 B133 update

De B133 update brengt optimalisaties voor het batterijverbruik, waardoor je in theorie langer met een acculading zou moeten doen. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd in de prestaties van de WiFi en bepaalde schoonheidsfoutjes zijn verholpen in de interface.

Tevens heeft Huawei de Huawei P10 voorzien van een Google beveiligingsupdate met een nieuwere patch en wordt de TripAdvisor app niet meer standaard voorgeïnstalleerd op de smartphone. De update wordt zoals gezegd vanaf nu aangeboden bij de Huawei P10 (Plus).

Lees ook:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel