Moto G Pure uitgelekt: van aluminium en met 6,5 inch AMOLED-scherm

Een nieuwe smartphone is onderweg van Motorola. De fabrikant komt nu in het nieuws met de Moto G Pure, welke voorzien zal zijn van een aluminium behuizing, een soort behuizing die we niet vaak meer zien.

Moto G Pure in leaks

OnLeaks is een bron die vaker informatie deelt over nieuwe toestellen. De smartphone waar we nu wat over te horen krijgen, is de Moto G Pure. Deze smartphone zal voorzien zijn van een aluminium behuizing, met aan de voorzijde een 6,5 inch AMOLED-scherm. Daarbij belooft de leaker een MediaTek Helio G25 chipset, samen met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Dit doet vermoeden dat het een niet al te dure smartphone zal worden.

Moto G Pure

De camera-setup zal vrij eenvoudig van aard zijn. Dit resulteert in een 48 megapixel hoofdcamera en een 2 megapixel dieptesensor. Voorop zal er een 5MP front-camera aanwezig zijn. Als we kijken naar de verdere lijst van specificaties, zien we een 4000 mAh accu met slechts 10W opladen. Naast een USB-C aansluiting zal er ook een 3,5 millimeter aansluiting terug te vinden zijn bij de Moto G Pure. Verwacht wordt een prijs van tussen de 300 en 350 dollar.

Naar verluidt wordt de Moto G Pure in de tweede week van oktober aangekondigd. Het is nog maar de vraag of het toestel ook naar ons land komt. Voor nu lijkt de telefoon vooral voor Noord-Amerika uitgebracht te worden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel