Oppo komt met Europese aankondiging Reno 4-serie

Oppo timmert flink aan de weg in Europa. Het bedrijf timmert graag lekker door, want 1 oktober komt de Europese introductie van de Reno 4-serie.

Reno 4 serie naar Europa

Oppo heeft in een persbericht bekend gemaakt dat de fabrikant met de nieuwe Reno 4-serie komt. Nu denk je misschien, de Reno 4-serie, die was er toch al? Dat kan zomaar kloppen, want eind juli presenteerde de fabrikant de twee modellen; de Reno 4 en Reno 4 Pro al voor de markt in Thailand.

Oppo Reno 4 Pro

Het is de verwachting dat de specificaties voor het grootste deel overeenkomen met deze modellen. Dat betekent een Snapdragon 765G chipset. Bij de Reno 4 Pro kan de 4000 mAh accu met een kracht van 65W opgeladen worden. Verder is er een triple-camera, 6,55 inch AMOLED-scherm met 90Hz verversingssnelheid en stereo-speakers.

Voor de reguliere Reno 4 van Oppo verwachten we dezelfde processor. Er is een 6,43 inch AMOLED display, triple-camera en ook een 4000 mAh accu met 65W snelladen. Alle details voor de Nederlandse (en Europese markt) zullen we op 1 oktober te horen krijgen. Oppo zegt hierover het volgende;

Reno staat in het teken van creativiteit en inspireert mensen om anders naar de wereld te kijken. OPPO Reno4 Series gaat nog een stapje verder als het gaat om smartphone-innovatie.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel