Nu ook persfoto van OnePlus 8 verschenen: dit heeft het toestel te bieden

OnePlus zal binnenkort de nieuwe 8-serie presenteren. Van de week verscheen al een persfoto van de OnePlus 8 Pro in het groen, nu zien we ook het standaard model terugkomen op persfoto’s.

OnePlus 8 op persfoto

Als je de berichtgeving volgt op DroidApp (en de rest van het nieuws uit de telecomwereld) kon je niet om de OnePlus 8-serie heen. De smartphone wordt vermoedelijk op 15 april getoond, en we zagen gisteren al een duidelijke persfoto van de OnePlus 8 Pro in het groen. Nu heeft OnLeaks weer van zich laten horen.

OnePlus 8 persfoto

De bekende ‘leaker’ heeft een persfoto gedeeld van de OnePlus 8. Deze smartphone zal het ‘standaard’ model zijn en is voorzien van een vergelijkbaar design als de Pro-versie. Donderdag zijn we alle specificaties te weten gekomen. Hierdoor weten we dat het toestel beschikt over een 16MP front-camera en ook de nieuwe OnePlus-branding is aanwezig op het toestel. Er is verder een triple-camera, Snapdragon 865 processor en een 6,55 inch Super AMOLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid. Alle andere details lees je terug in dit artikel.

Hoewel OnePlus de kaken nog stijf op elkaar houdt, lijkt het erop dat de nieuwe OnePlus 8-serie op 15 april aangekondigd wordt. Als hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 487,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto bovenaan het artikel toont de OnePlus 7 Pro

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel