Samsung Galaxy Z Fold 4: nieuwe specificaties opgedoken

Samsung komt binnenkort met de Samsung Galaxy Z Fold 4, de nieuwe vouwbare smartphone van het bedrijf. De fabrikant is nu in het nieuws gekomen met de nieuwe telefoon, waarvan we de specificaties te weten komen.

Galaxy Z Fold 4 specificaties bekend

De leaker Yogesh Brar heeft een overzicht gedeeld met de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 4. Het toestel moet de nieuwe vouwbare smartphone worden van de Zuid-Koreaanse fabrikant, en deze komt van de zomer. Duidelijk is dat we geen enorme verandering hoeven te verwachten in vergelijking met zijn voorganger.

Samsung Galaxy Z Fold 4 renders

Eerder opgedoken Galaxy Z Fold 4 renders

Het toestel krijgt opengeklapt een scherm van 7,6 inch met QXGA+ resolutie; een 120Hz AMOLED-paneel. Een 120Hz AMOLED-paneel zien we ook op het buitenste beeldscherm; dat bestaat uit een 6,2 inch HD+ scherm. Er is een nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 chipset met 12GB/16GB RAM en 256GB/512GB geheugen. De camera aan de achterkant krijgt drie lenzen; een 50MP hoofdlens, 12MP groothoeklens en een telelens met eveneens 12 megapixel met 3x zoom. De selfie-cam zit onder het beeldscherm en telt 16 megapixel. Aan de buitenkant is er ook nog een 10 megapixel camera. De Samsung Galaxy Z Fold 4 krijgt een 4400 mAh batterij met 25W laden, Android 12 en de One UI skin.

Zoals gezegd wordt de telefoon van de zomer verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 1335,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel