‘Samsung voorziet nieuwe Galaxy Z Fold 4 van ingebouwde S Pen’

De eerste berichten over de Samsung Galaxy Z Fold 4 komen binnen. De smartphone zou volgens de geruchten gaan beschikken over een ingebouwde S Pen.

Galaxy Z Fold 4 met S Pen?

Meer producten zouden door het wegvallen van de Galaxy Note-serie, voorzien worden van de S Pen. Dit werd al duidelijk bij de aankondiging van de Galaxy S22-serie, waarbij de S Pen bij de Galaxy S22 Ultra is terug te vinden. Waarschijnlijk weet de stylus ook zijn weg te vinden naar de vouwbare smartphone.

Samsung Galaxy Z Fold 3 scherm

Volgens het Zuid-Koreaanse medium The Elec, wordt de Galaxy Z Fold 4, net als de Galaxy S22 Ultra, voorzien van een ingebouwde S Pen. Deze kun je dus opbergen in het toestel zelf. Volgens niet nader genoemde bronnen moet de S Pen een belangrijk verkoopargument worden voor de nieuwe foldable. Het design zou gelijk zijn met dat van de huidige Galaxy Z Fold 3, waarbij er een 7,56 inch vouwbaar scherm is. Over de Z Flip 4 wordt gemeld dat deze een intern scherm krijgt van 6,7 inch, en een extern scherm van 1,9 inch. De telefoons zullen later dit jaar aangekondigd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 1266,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel