Samsung Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3 krijgen januari-update

Een nieuwe update wordt beschikbaar gesteld voor de twee nieuwe vouwbare smartphones van Samsung. De Galaxy Z Flip 3 en de Galaxy Z Fold 3 worden allebei bijgewerkt met de januari-update.

Januari-update voor Fold en Flip

De twee nieuwste vouwbare smartphones van Samsung worden bijgewerkt met een nieuwe update. Gebruikers van de Samsung Galaxy Z Flip 3 en de Galaxy Z Fold 3 zien beveiligingsupdate januari 2022 binnenkomen op hun smartphone. Hierbij worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem aangepakt. Verder heeft Samsung ook nog eigen patches toegevoegd.

Samsung Galaxy Z Flip 3 design

De update heeft een grootte van circa 250MB en wordt vanaf nu uitgerold voor de twee toestellen. Los van de verbeteringen voor de beveiliging van de Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 worden er verder geen andere zaken aangepakt met de update. Je kunt de update nu downloaden voor je smartphone; nog geen notificatie ontvangen? Via het menu met Instellingen > Software-update kun je handmatig controleren of de update beschikbaar is voor je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 852,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 1399,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel