Oppo komt met Reno 7 Pro: heeft LED-notificatielampje rondom cameramodule

Een interessante nieuwe smartphone van Oppo is aangekondigd; de Oppo Reno 7 Pro. De smartphone heeft een opvallend ontwerp waarbij het LED-notificatielampje direct in het oog springt. Het kan nog wel even duren totdat we deze smartphone in Nederland gaan zien.

Oppo Reno 7 Pro in het nieuws

Er is nieuws over een nieuwe smartphone van Oppo. De fabrikant komt met een stijlvolle smartphone met de naam Oppo Reno 7 Pro. Deze smartphone is aangekondigd voor China, samen met de Reno 7 en de Reno 7 SE. Om te beginnen is er dus de Oppo Reno 7 Pro. Deze smartphone krijgt een stukje innovatie rondom de cameramodule. Rondom deze module is het lampje geplaatst voor de LED-notificatie. Dit maakt het toestel direct een stuk stijlvoller dan zijn concurrenten. Het lampje kan oplichten bij een nieuw bericht, een notificatie of een oproep.

Oppo reno 7 pro

De telefoon wordt geleverd met een niet nader genoemde chipset van MediaTek; de Dimensity 1200 Max, zo melden bronnen op het Chinese Weibo. De 4500 mAh accu kan met 65W opgeladen worden. Verder zien we een 6,55 inch OLED-beeldscherm met een Full-HD+ resolutie en verversingssnelheid van 90Hz. De camera biedt een 50 megapixel lens, een niet gespecificeerde groothoeklens en een 2 megapixel macrolens. De smartphone biedt verder Android 12, samen met de ColorOS skin van het bedrijf zelf.

Reno 7

Dan is er nog de Reno 7. Veel specificaties komen overeen, maar moet hij het wel doen zonder de LED-notificatie. Er is een AMOLED-scherm met een grootte van 6,43 inch, een Full-HD+ paneel met een 90Hz verversingssnelheid. Verder zien we een 4500 mAh accu met 60W laden. Er is een 64MP hoofdcamera, welke bijgestaan wordt door een 8 megapixel groothoeklens en een 2 megapixel macrolens. De telefoon wordt vanuit de fabriek geleverd met een Snapdragon 778G chipset.

Oppo Reno 7

Reno 7 SE

De derde 5G-smartphone uit dit rijtje is de Oppo Reno 7 SE. Dit toestel krijgt van Oppo een 6,43 inch AMOLED-scherm, 90Hz verversingssnelheid en MediaTek Dimensity 900 chipset mee. Aan boord is een 4500 mAh accu met 33W snelladen. Er zijn drie camera’s; een 48 megapixel hoofdlens en tweemaal een 2MP lens; voor de diepte en voor de macro.

Zoals gezegd zijn de drie telefoons als eerst aangekondigd voor China. Pas sinds kort hebben we hier de Reno 6-serie verkrijgbaar, dus het zal nog wel even duren totdat Oppo de Reno 7-serie in de Nederlandse winkels legt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel