De 7 beste apps van februari 2015

Nieuw op DroidApp is dat we op de eerste van de nieuwe maand, de beste apps van de afgelopen maand op een rijtje zetten. We gaan van start met een overzicht van de beste Android-apps van februari 2015.

Beste Android-apps van februari

Maart is aangebroken en februari ligt achter ons. We beginnen de maand goed met dè grote telecombeurs namelijk het Mobile World Congress. Alles daarover lees je hier. Op DroidApp zetten we elke maand de beste apps van de maand ervoor op een rijtje. Dit hoeven niet per definitie nieuwe apps te zijn, maar kunnen ook applicaties zijn die een update hebben gekregen of om een andere manier in het zonnetje zijn gezet.

Hieronder de zeven beste applicaties van februari 2015, in willekeurige volgorde.

Tweetings

tweetings header

Afgelopen maand hebben we een uitgebreide Tweetings review geplaatst. Met zeer veel mogelijkheden is Tweetings naar onze mening de beste Twitter-app die er voor Android te vinden is. Daarnaast is Tweetings ook nog eens in Material Design.

Tweetings for Twitter
Tweetings for Twitter
Ontwikkelaar: RBD Solutions Limited
Prijs: € 2,49

IFTTT Do

IF DO ifttt header

If This Then That… het is de afkorting voor de app IFTTT. Afgelopen maand bracht IFTTT een vernieuwde app uit onder de naam IF. Daarnaast brachten de ontwikkelaars drie nieuwe ‘DO-apps’ uit, met elk een erg handige functie. Het maakt het leven zoveel makkelijker. Lees hier alles over de nieuwe, handige DO-appsDe links naar de DO-apps van IF vind je in het nieuwsbericht.

IFTTT
IFTTT
Ontwikkelaar: IFTTT, Inc
Prijs: Gratis

Gallery Doctor

Gallery Doctor

Gallery Doctor is een erg handige applicatie waarmee je op een snelle en gemakkelijke manier je geschoten foto’s kunt uitzoeken. Op een soort van Tinder-manier kan je snel door je foto’s spitten en ze snel bewaren of verwijderen. Lees hier de uitgebreide Gallery Doctor review. Absolute aanrader want je kan er veel geheugen mee besparen!

Gallery Doctor - Photo Cleaner
Gallery Doctor - Photo Cleaner
Ontwikkelaar: AVG Labs
Prijs: Gratis

Calendar Notify

calendar-notify-header2

Als alternatief op de kalender-widget kan je ook gebruik maken van een handig agenda-overzicht in de notificatiebalk. De app die dit mogelijk maakt heet Calendar Notify en is zelfs gratis. Erg handig!

Palabre

Palabre

Palabre is een RSS-feedreader van dezelfde makers als Plume, Beautiful Widgets en Beautiful Weather. In januari kwam de beta-versie al uit en in februari kwam de definitieve versie van Palabre voor iedereen beschikbaar in de Google Play Store.

Palabre Feedly RSS Reader News
Palabre Feedly RSS Reader News
Ontwikkelaar: LevelUp Studio
Prijs: Gratis

Flynx

flynx browser

Flynx is een erg handige browser. We schreven een tijdje terug al de Flynx review en nu is de app voorzien van een update. De browser laadt op de achtergrond de pagina’s en kan dankzij de drijvende button snel opgeroepen worden. Alles over Flynx lees je hier.

Flynx - Read the web smartly
Flynx - Read the web smartly
Ontwikkelaar: InfiKen Labs
Prijs: Gratis

WiFi Better Battery

wifi-header

Wanneer je telefoon verbonden is met een draadloos WiFi-netwerk kan dat veel invloed hebben op het uithoudingsvermogen van je accu. De app WiFi Better Battery lost dit probleem op en zorgt ervoor dat je smartphone langer meegaat, op dezelfde lading.

WiFi Better Battery
WiFi Better Battery
Ontwikkelaar: MND Apps
Prijs: Gratis+

Andere applicaties die we afgelopen maand hebben besproken en het installeren waard zijn, zijn Maxthon Browser die in februari een update uitbracht met Ad-blocker. Ook Skyro spraak-recorder app en batterij-hulpmiddel-app Ampere zijn een installatie waard.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel